Играйте Texas Holdem, видео покер с приятелите си безплатно

Играйте Texas Holdem, видео покер с приятелите си безплатно

Следните две дъски карти една по една, с кръг на залагане след всяка карта.

Съвет карти са общи, и играчът може да използва всякаква комбинация от пет карти от броя на управителния съвет и на лични карти. Играчът може да използва всички карти и никакви лични карти по формата на ръцете си ("игра"). Обичайната структура е да се използват двата блинда, но в тази игра може да се играе с един сляп, с няколко блинда, Анте, или комбинация от щори плюс Анте. Методически PlayTexas Hold ' em първия кръг на кръг започва по посока на часовниковата стрелка (преди флопа).Играчът, който седи непосредствено вляво от играча ББ прави първия ход.

Има още едно нещо, което трябва да запомните за залози в 7-кард стъд. Ако играч покаже чифт на четвъртата улица, докато малък процент в играта, те са позволили на отваряне залагания с най-голям процент. Така, играчът, с участието на всички на пара в този момент може да започне действие по букмейкър $2, вместо $1, и действие продължава същото, както ако е бил голяма кръгла залог в игра. Играчът в ляво от " бринг-Ин следващите на закона и те могат да изберат, за да се откаже, да плати залога пред тях (плати) на залог или рейз. Ако първият играч, който е написал " бринг-Ин, първият рейз ще бъде сумата на малкия залог.

Играчът може да избере един от три действия: 1) да се обадите по текущата ставка, 2) Сгънете ръце без да залагате, или 3) да се повиши. Texas hold 'em (hold' em, em) е най - популярната форма на покер се играе в казина в САЩ.

Между другото агресивна игра ви дава още един шанс за победа, защото, когато и да се повиши залозите, можете да спечелите, като най-добрата ръка в края или когато опонентите пъти. Когато се провери и да се обадя само така можете да победите с най-добрата ръка до края.

Банката си-това е важно, защото ако ви свършат парите, вие не можете да се възползвате от страхотните възможности. Ако отидете в покер зала и да намерят за себе си игра, пълна със слаби играчи, които искат да се възползват от тази възможност. Но ако не разполагате с достатъчно пари, за да се играе играта вие не можете да се възползвате от тази възможност.

Всеки играч получава по две от собствените си карти (покет карти" или "скрити карти"), след това, което се случва кръг на залагане. След това три общи карти се раздават в отворена ("флоп"), последвана от втория кръг на залагане. Четвъртата обща карта се раздава с лицето нагоре ("завой"), следва трети кръг на залагане. Петата обща карта се раздава с лицето нагоре ("река")и четвърти последен кръг на залагане.

Не забравяйте, играчите се изгради с ръцете си като изберете най-добрите пет карти от седемте налични (двете покет карти и петте общи карти). В този кръг (и следващите), действието започва с първия активен играч отляво на дилъра.

В лимит покера, залози обикновено се удвоява до трети кръг. Така, например, игра на 10-$$20, като правило, имат щори от 5 $и 10$, залог от $10 в първите две обиколки и залог в размер на $20 за последните две.

Seven card Stud се играе с два downcards и една открита карта дело преди това първият кръг на залагане, след което е още три открити карти (с кръг на залагане след всяка карта) и още една затворена. След последния затворен и се раздава, идва от последния кръг на залагане. Всички с фиксиран лимит игри, толкова по-малък процент се проведат в първите два кръга, и голям залог се проведат след приключване на кръга на залагане на петата, шестата и седмата карта.

казино

Потта вече съдържа $18, $6 с последния кръг и $12 с трима играчи, в този кръг.
Ако първата или втората карта ще бъде изложен, то това се счита за неправилно разпределени. Дилърът получава карта, перетасовывает палубата и отново пресича карта. Въпреки това, ако някоя друга карта се подлага заради грешка на дилъра, сделка продължава както обикновено. След приключване на сделката, търговецът заменя открита карта с горната карта в тестето, както и отворените карти, след което се използва като изгори на картата.